VIDEO | Pui de căprioară, salvat din apele înghețate ale râului Bistrița de o fată

Publicat: 28/01/2022, 09:45
Actualizat: 28/01/2022, 10:12

Un pui de căprioară care a căzut în râul Bistrița a fost salvat din apele înghețate de o fată, sportivă în cadrul CSM Bistrița. Ea a sărit în ajutorul animalului, înainte ca forțele de intervenție să ajungă la fața locului.

Fata mai era însoțită de alte două colege și toate trei au asistat la scena în care puiul de căprioară a ajuns în râul înghețat. Ele participau la un antrenament, în zona stadionului Jean Pădureanu, și au auzit gălăgie. Mai mulți câini erau pe urmele animalului.

Au reușit să-l muște, iar apoi, puiul a sărit în apele înghetațe ale Bistriței, sperând să scape, scrie Bistrițeanul.

Fetele nu au stat pe gânduri și au sunat imediat la 112, dar, înainte de sosirea salvatorilor, una dintre ele a sărit în apă pentru a-l ajuta pe puiul de căprioară.

Ulterior, animalul a fost preluat de un medic veterinar, iar fata a primit îngrijiri medicale de la echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult