VIDEO | Șoferul care a provocat tragedia de la Constanța, în urma căreia au murit două adolescente, a mai fost implicat într-un accident rutier, acum un an

Publicat: 05/08/2022, 11:41
Actualizat: 05/08/2022, 11:51

Un minor care este suspectat că a provocat tragedia din noaptea de joi spre vineri din localitatea constănțeană Cobadin a mai fost implicat într-un accident acum un an.

Polițiștii rutieri sesizați vineri dimineața, în jurul orei 1:40, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin, au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona benzinăriei unde a avut loc accidentul se poate vedea cum una dintre mașini iese din zona pompelor, șoferul se asigură și merge cu viteză redusă pe carosabil, moment în care mașina este spulberată și proiectată în spate de un alt automobil care vine cu viteză mare pe contrasens.

Potrivit IPJ Constanța, în urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a două pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Și conducătorul auto în vârstă de 16 ani a fost rănit grav, și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, iar cel de-al doilea șofer a fost vătămat ușor, toți trei fiind preluați de echipajele SMURD și transportați la spital, după cum a anunțat ISU Dobrogea.

Potrivit Antena 3, anul trecut, şoferul minor care a provocat acum tragedia de la Cobadin a mai fost implicat într-un accident, în timp ce conducea un triciclu pe o şosea din aceeaşi localitate.

Ca şi acum, accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, totuși, atunci el a fost o victimă.

În imaginile video se poate observa cum tânărul, care conducea un triciclu cu remorcă, virează la stânga, iar din spate vine un motociclist care circula cu viteză. Impactul a fost atât de puternic încât „pasagerii” din triciclu au fost aruncaţi pe şosea.

„Condoleanțe, multă putere familiei”

Ana şi Daniela sunt cele două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, care au murit pe loc în accidentul de la Cobadin. Impactul a fost atât de puternic încât fetele nu au mai avut nicio șansă.

În urma tragediei, pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe, potrivit presei locale:

„Condoleanțe, multă putere familiei”

„Dumnezeu numai oameni buni ia din viețile noastre”

„Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace Condoleanțe familiei”, scrie Ziua de Constanța.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală.

Tags: