VIDEO | Un bărbat din Vâlcea s-a ales cu dosar penal, după ce a mers la o petrecere îmbrăcat în polițist

Publicat: 28/11/2022, 17:47
Actualizat: 28/11/2022, 17:48

Un bărbat din comuna vâlceană Racovița a fost filmat în timp ce se afla la o petrecere și era îmbrăcat în polițist, fiind și în stare de ebrietate. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare și au devenit virale. Inițial, s-a crezut că este un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), dar polițiștii din județ au infirmat acest aspect.

Persoana prezentată (în imagini-n.r.) nu este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racovița, județul Vâlcea. Tot din verificări a rezultat că filmarea a fost realizată la data de 27 noiembrie 2022, în orașul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat”, precizează IPJ Vâlcea.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situația prezentată și dispunerea măsurilor legale.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase