VIDEO | Un scuterist a fost spulberat de un șofer de BMW, pe o șosea din Argeș

Publicat: 06/08/2022, 10:50

Un scuterist și-a pierdut viața vineri în urma unui impact frontal cu un autoturism. Șoferul unui BMW ar fi intrat în depășirea unui TIR și nu a văzut că din față vine un motocicist.

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Câmpulung Muscel și Târgoviște, în localitatea Valea Mare Pravăț din județul Argeș. Șoferul unui autoturism s-a angajat în depășirea unui TIR fără să să se asigure că din față este liber.

S-a trezit cu un scuterist în față, iar impactul a fost atât de violent încât bărbatul aflat pe motor a fost aruncat zeci de metri prin aer și s-a zdrobit de asfalt. Maşina care l-a lovit s-a oprit apoi în şanţul de pe marginea drumului.

Piese din scuter au fost împrăştiate pe carosabil, între locul impactului şi locul în care s-a oprit autoturismul. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de la pompieri și ambulanța.

Șoferul a făcut atac de panică

Medicii au încercat mai bine de 50 de minute măsuri de resuscitare însă motociclistul nu a dat semne că își va reveni. După aproape o oră a fost declarat decesul.

Șoferul autoturismului a făcut un atac de panică atunci când și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Politiștii de la Câmpulung vor stabili dacă şoferul autoturismului se afla în depăşire în momentul impactului cu motorul, constatări în funcţie de care se va stabili vinovăția. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat, unii şoferi preferând să aleagă ruta ocolitoare Dragoslavele – Valea Hotarului – Stoeneşti.