VIDEO | Un tânăr defilează cu o baionetă într-un autobuz din Capitală. „Fain în STB”

Publicat: 09/08/2022, 12:03

Un bărbat a semnalat luni seara, pe un grup de Facebook dedicat reclamațiilor la adresa Societății de Transport București (STB), o înregistrare video în care un tânăr apare afișându-și ostentativ un cuțit de mari dimensiuni.

Utilizatorul comentează cu ironie situația din autobuzul STB: „După băiatul cu pistolul a venit și cel cu sabia. Fain în STB 😀”

În imaginile de pe Facebook se vede cum un tânăr își arată ostentativ o baionetă pe care o avea în buzunarul pantalonilor, iar în autobuz mai sunt patru tineri, care par prietenii lui, fără alți pasageri.

Videoclipul pare filmat la o oră târzie, dar fără a se preciza când și unde, pe ce linie.

Până la ora publicării, STB nu a publicat un comunicat oficial cu privire la această situație.

STB SA este principalul operator de transport public de persoane  din municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, având una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa, cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă. Reţeaua de transport acoperă o suprafaţă de 633 km², din care 228 km² numai în zona urbană. STB SA dispune de aproximativ 2.000 de vehicule (autobuze, troleibuze şi tramvaie) care efectuează, anual, peste 700 milioane de călătorii.