Rareș Bogdan face o mutare care îi dă „FIORI RECI” lui Dragnea. Anunțul făcut de un deputat PNL

Redactor:
Politic
Rareș Bogdan face o mutare care îi dă „FIORI RECI” lui Dragnea. Anunțul făcut de un deputat PNL
Deputatul PNL Florin Roman a anunțat că Rareș Bogdan s-a reînscris în formațiune, precizând că acesta este un liberal autentic, care în tinerețe a fost liderul tinerilor liberali. Anunțul vine în contextul în care jurnalistul a primit o ofertă să deschidă lista PNL la europarlamentare.

„Revenirea lui Rareș Bogdan în PNL da fiori reci lui Liviu Dragnea și camarilei pesediste. Spun revenirea întrucât Rareș a fost în tinerețe liderul tinerilor liberali din Cluj Napoca. E un liberal autentic. În timp ce Dragnea fură prin Teleorman, Rareș făcea bani frumoși și cinstiți, fiind la un moment dat unul din cei mai importanți dealeri de telefonie mobilă din Transilvania. Născut la Ocna Mureș, cu tată director la UPSOM și mama, dascăl, cu bunici în Apuseni, Rareș a invătat ce inseamnă să fii patriot de mic copil, alături de moți, nu de hoți! Rareș Bogdan are o încredere imensă în rândul românilor și este alături de președintele Klaus Iohannis, cea mai puternică voce anti-PSD! Și mai mult decât orice: Rareș iubește din suflet România!”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

PNL va valida, joi, în ședințele BEX și BPN ale partidului, lista pentru alegerile europene. Ludovic Orban este în negocieri cu jurnalistul Rareș Bogdan pentru a deschide lista candidaților liberali. Jurnalistul a afirmat, pentru MEDIAFAX, că a primit o ofertă în acest sens.

 

 

„Eu sunt un om foarte liber și fac presă din 2003. Au trecut 15 ani de presă și este o schimbare totală de de algoritm de viață. Dacă intru, nu intru pe jumătăți de măsuri. Dacă intru, atunci intru în bătălie cruntă. Le-aș aduce liberalilor puțină încredere că pot să fie mai mult decât un partid balama, lângă PSD, că ar putea să fie ei primul partid al României. Altfel nu mă interesează să intru, doar ca să fiu un europarlamentar”, a afirmat Rareș Bogdan, pentru MEDIAFAX.

Liberalii mizează pe obținerea 10 locuri de eurodeputați, însemnând un scor al PNL între 25 și 30%, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Configurația listei PNL ar fi următoarea: Siegfried Mureșan (europarlamentar PNL), Mircea Hava, Vasile Blaga, Cristian Bușoi (europarlamentar PNL), Daniel Buda (europarlamentar PNL), Adina Vălean (europarlamentar PNL), Gheorghe Falcă, Dan Motreanu, Marian-Jean Marinescu (europarlamentar PNL).

Chiar dacă fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a fost printre primii care și-au depus candidatura pentru competiția internă la europarlamentare, acesta pare a nu se mai regăsi pe locuri eligibile.

Inchide