Nordis Group anunță începerea livrărilor pentru apartamentele rezidențiale Nordis Mamaia: 73 de noi proprietari într-o singură zi

Publicat: 24/03/2023, 11:13

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de 5 stele, a semnat ieri, la sediul din București, 73 de contracte de vânzare – cumpărare pentru etapa rezidențială a ansamblului Nordis Mamaia 5 stele.

 Într-un ambient cu totul deosebit, pe acorduri fine de pian, așa cum sunt obișnuiți investitorii din comunitatea Nordis, 73 de cumpărători au devenit proprietari de drept ai apartamentelor rezidențiale din etapa 1.

Construit pe o suprafață de teren de peste 43.500 de metri pătrați, situat între mare și lac, la doar 60 de metri de plajă, Nordis Mamaia cuprinde clădiri rezidențiale și cel mai mare hotel de pe litoral, care urmează să fie inaugurat în acest an.

Cu o valoare de piață de peste 410.000.000 Euro, la finalizarea întregului proiect, ansamblul va fi cea mai mare dezvoltare mixtă din România, ce însumează 268.000 metri pătrați construiți. Proprietarii apartamentelor rezidențiale vor avea acces la servicii premium, precum room service, concierge, valet parking, dar mai ales acces facilități premium ale hotelului de 5 stele, deschise tot timpul anului: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare și exterioare, peste 10 restaurante și cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, ballroom, locuri de joacă, Cinema VIP, clinică de recuperare medicală, plajă privată de peste 1000 de locuri.

Proprietarii apartamentelor rezidențiale pot alege serviciul de mobilare oferit de Nordis Group, sau pot mobila individual imobilele proprii. Serviciul de mobilare oferit de dezvoltator urmează linia designului interior al întregului ansamblu Nordis Mamaia. Abordarea Nordis Mamaia respectă o lege fundamentală a designului, interdependența între estetic și calitate, ce au ca obiective principale satisfacerea nevoilor și așteptărilor utilizatorilor.

Elegant și atemporal, designul interior al camerelor respectă criteriul utilității, asigurând condițiile de funcționare optime: sisteme de limitare si stingere incendiu de ultima genratie,  sisteme eficiente de climatizare, integrarea sistemului SMART Home și a încălzirii în pardoseală. Sistemul SMART Home oferă relaxarea și confortul cu care oaspeții se vor obișnui într-o clipă și pe care și-l vor dori în orice vacanță și nu numai.

Corpurile rezidențiale lasă libertatea proprietarilor de a decide obiectivul achiziției, respectiv dacă apartamentul este strict pentru vacanțe relaxante la malul mării, pentru închiriere în mod individual sau pentru obținerea unui venit pasiv în cel mai ușor mod cu putință, prin serviciul de Property Management oferit de Nordis Group.

Livrările în ansamblul Nordis Mamaia au început încă din luna iulie 2022, când au fost predate, încă din prima zi, peste 50 de apartamente în corpurile hoteliere. Procesul a continuat pe tot parcusul ultimelor luni, semnându-se contracte pentru ambele corpuri hoteliere.

Dezvoltatorul Nordis Group a implementat în România primul concept de investiție imobiliară – cumpără o cameră de hotel – ce funcționează precum un produs financiar, ce generează venit pasiv, garantat contractual, cu randament anual de 7%, la care se adaugă avantajul unei vacanțe anuale de 7 zile, estimată în prezent la peste 2000 de euro, oferite pe o perioadă de 30 de ani. Volumul vânzărilor de camere de hotel pentru investiție valizează apetența românilor pentru investiții imobiliare, stocul actual al acestui produs fiind de puțin peste 20 unități.

Avantajul major al acestui tip de produs imobiliar este degrevarea proprietarului de sarcinile aferente obținerii unui venit pasiv: administrare, promovare, închiriere, contractare, curățenie, reparații. Nordis Group operează integral hotelul Nordis Mamaia, proprietarii încasând venit pasiv anual începând de la 6000 Euro, fără alte griji.

Nordis Group a închis anul 2022 cu 341 de apartamente vândute, cu o valoare cumulată de peste 33 milioane de euro. 98% dintre achiziții au fost realizate de catre clienti fara credit bancar,  38% dintre vânzări fiind realizate prin recomandări, ceea ce confirmă puterea comunității investitorilor Nordis.

Nordis Group dezvoltă în prezent proiecte cu o valoare de piață de peste 500.000.000 Euro, in București și în cele mai populare stațiuni din România: Sinaia, Brașov, Mamaia și își propune să devină  in maxim 4 ani  lanțul hotelier de 5 stele numărul 1 din România pe segmentul leisure.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului