Gigi Becali, hotărât să nu se vaccineze nici dacă este amenințat cu arma: „Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic”

Redactor:
Cătălin Prejbeanu
Gigi Becali, hotărât să nu se vaccineze nici dacă este amenințat cu arma: „Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic”
Omul de afaceri Gigi Becali susține că nu vrea să facă o campanie împotriva vaccinării anti-COVID-19, punctând faptul că este alegerea lui personală să nu se imunizeze / Sursă FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto

Gigi Becali este hotărât să nu se vaccineze anti-COVID-19 nici măcar în situația în care ar fi amenințat cu arma, finanțatorul FCSB declarând că ar prefera să fie împușcat decât să se imunizeze.

Omul de afaceri Gigi Becali a susținut într-o intervenție la România TV că îi este frică să se vaccineze anti-COVID-19 întrucât nu ar vrea să se riște și să facă parte din acel procent de oameni pe care „vaccinul îl atacă genetic”. În acest context, finanțatorul FCSB susține că și în situația în care ar fi amenințat cu arma, tot nu s-ar vaccina.

Gigi Becali, de neînduplecat în privința vaccinării anti-COVID-19

„Vaccinul nu îl fac nici dacă acum vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea? Păi o să spuneți, stai, domnule, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali”, a declarat omul de afaceri.

De asemenea, acesta își exprimă teama de a nu fi una dintre persoanele pe care vaccinul o atacă genetic – „Să devin animal?”, se întreabă Gigi Becali.

„Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic”

„Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal? Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică”, a susținut finanțatorul FCSB.

Însă Gigi Becali a mărturisit că nu vrea să facă o campania împotriva vaccinării anti-COVID-19, subliniind că fiecare persoană „face ce vrea”.

„Fiecare face ce vrea, păi nu? Eu nu le spun la oameni să nu facă. M-ai întrebat dacă fac și eu am spus așa: Aici vaccinul și aici pistolul. Trage glonț, nu mă vaccinez, ce am făcut eu rău în asta? Am făcut eu campanie împotriva vaccinării? Am spus ce fac eu”, a mai declarat Gigi Becali.

Gigi Becali nu este la prima declarație de acest fel. În luna ianuarie a acestui an, acesta susținea că nici el și nici familia lui nu se vaccinează anti-COVID. La vremea respectivă, omul de afaceri era de părere că se putea scăpa de COVID-19 în 3-4 luni, dar autoritățile nu au avut curajul să ia deciziile corecte.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Alex Piţurcă a marcat la Elena din Chişinău în faţa tuturor. Imagini explozive
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Ion Țiriac a împlinit 82 de ani! Surpriza fabuloasă primită de ziua de naștere
Alexandru Rafila a făcut anunţul momentului. Milioane de români sunt vizaţi
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Elon Musk a recunoscut tulburarea psihică de care suferă: „Credeați că aș fi făcut toate...
Alex Piţurcă a marcat la Elena din Chişinău în faţa tuturor. Imagini explozive
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Vești GENIALE pentru milioane de români care merg la muncă în străinătate. Se schimbă legea!
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Horoscop 10 mai 2021. Un început de săptămână dezastru pentru unele zodii. Ce spun astrele?
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum au reuşit doi români să transforme o casă ridicată în timpul Primului Război Mondial...
Inchide