• Publicat:
Știri

#cugandullaanimale. Aruncat la ghenă, ca un gunoi. Un pisoi a fost salvat de pompierii din Bistrița: „Lume multă, oameni puțini”

#cugandullaanimale. Aruncat la ghenă, ca un gunoi. Un pisoi a fost salvat de pompierii din Bistrița: „Lume multă, oameni puțini”
Pompierii din Bistrița au dat dovadă de omenie și grijă pentru animale. Aceștia au salvat un pisoi aruncat într-o ghenă subterană. Salvatorii au fost anunțați de o persoană care a sunat la 112 după ce a auzit animăluțul mieunând.

Pompierii au reușit să scotă pisoiul din ghena adâncă de câțiva metri și au condamnat gestul celui care l-a aruncat. Puiul de pisică a fost dus la un cabinet veterinar, deparazitat, iar acum este pregătit pentru adopție.

Totodată, salvatorii au postat pe pagina de Facebook un filmuleț și următorul mesaj:

„Lume multă, oameni puțini.

Cu ce a greșit așa de tare un suflet nevinovat încât să fie aruncat, fără nicio remușcare, într-un tomberon îngropat, prin deșeuri, la peste 30 de grade Celsius? Norocul bietului pisoiaș a fost că a fost auzit și astfel a fost făcut un apel la numărul unic 112…

Câteodată parcă ne e greu să spunem care este mai „animal”, noi sau patrupezii..

Singura soluție pentru a scoate bietul pisoiaș, de la câțiva metri de sub pământ, dintre gunoaie, a fost ca unul din colegi să coboare și sa-l caute printre resturile aruncate…

Marian Florin, Mihai Curtean, Ionuț Ardelean și Ionut Moldovan, #felicitări pentru omenia de care ați dat dovadă și ca nu ați renunțat până l-ați văzut pe cel mic în brațele unui veterinar care ne-a promis ca se va îngriji de el..

#UndeEsteOmenia? #OvremÎnapoi #Pompierii #ISUJBN”

Postarea a strâns aproape 500 de reacții și a fost distribuită de zeci de utilizatori care le-au mulțumit pompierilor pentru gestul lor.

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale„. Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa [email protected]. Vă mulțumim anticipat!

Foto: Captură

Inchide