• Publicat:
Știri

#cugandullaanimale. Peste 650 de câini fără stăpân au fost adoptați în Constanța datorită unei campanii a primăriei

#cugandullaanimale. Peste 650 de câini fără stăpân au fost adoptați în Constanța datorită unei campanii a primăriei
O companie lansată de Primăria Municipiului Constanța, „Adoptă un cățel!", s-a dovedit a fi un mare succes: 657 de câini comunitari au fost adoptați.

Adopția câinilor se face gratuit și poate fi realizată după ce a expirat termenul de șapte zile lucrătoare în care animalele pot fi revendicate de către proprietari, dacă e cazul, transmite Ziua de Constanța.

Câinii sunt dați spre adopție după ce sunt consultați de către medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.

Cei care dorescă să vadă câinii disponibili spre adopție pot merge la adăpostul situat pe strada Vârful cu Dor, nr. 5. Imagini cu animalele sunt disponibile și pe pagina Serviciului Gestionare Animale Abandonate de pe site-ul primăriei

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale” prin care își propune să facă din România un loc mai bun pentru necuvântătoare. Vrem să tragem un semnal de alarmă asupra abuzului împotriva animalelor, dar și să-i aducem în prim-plan pe cei care le iubesc și au grijă de ele.

 

Inchide