#cugandullaanimale. Un câine a fost ucis în bătaie în Petroșani: „I-a tăiat coada si i-a aplicat și câteva picioare în cap pentru a fi sigur că nu va rezista”

Redactor:
Laura Cojocaru
O femeie din Petroșani a încercat să salveze un câine maidanez pe care cineva l-a bătut cu bestialitate și i-a tăiat coada. Deși tânăra intenționa să ducă patrupedul la o clinică veterinară din Târgu Jiu, din păcate, acesta nu a mai supraviețuit.

Femeia a postat pe Facebook imagini ale cățelușului pe care l-a găsit speriat și însângerat, într-un magazin din Petroșani. Micuțul încerca să se refugieze, după ce a fost victima unui om fără suflet.

„S-a refugiat în Profi Petroșani după ce un idiot care a făcut pe măcelărul i-a tăiat coada si i-a aplicat și câteva picioare în cap pentru a fi sigur că nu va rezista. Ei bine, nenorocitule va supraviețui pentru că e pe mâinile mele acum și tot ce îți doresc e să suferi măcar 2% din cât suferă acest suflet nevinovat. Pe zi ce trece suntem tot mai răi… banii sunt singurul leac al unor oameni, spun asta cu orice risc”, a relatat Corina Mihaela, pe pagina sa de Facebook.

Din păcate cățelușul nu a mai supraviețuit durerii și a murit: „Drum lin și colorat, puiule! Sper să ne ierți”, a postat tânăra pe Facebook.

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale„. Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa [email protected]. Vă mulțumim anticipat!

Foto: Facebook / Corina Mihaela

Inchide