Gândul
  • Publicat:
De Ce Iubesc România

DE CE IUBESC ROMÂNIA. Intră în campania ProTV, Gândul, Pro Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax

Siteul deceiubescromania.ro

De la sublim, la grotesc, între derizoriu și excepțional, România este o continuă provocare. Dar este provocarea noastră, a tuturor românilor. Oricât de greu ar fi, tot mai bine e acasă și oricâte țări am colinda, România e locul pe care-l purtăm în suflet, sau locul pe care vrem să-l schimbăm pentru a putea spune sincer ROMÂNIA, te IUBESC.

NU facem o campanie autorităților, nu sprijinim pe nimeni. Îi invităm pe români, oriunde s-ar afla să facă diferența, să nu le fie rușine cu ce e în sufletul lor, să mărturisească ce le place și ce nu, îi invităm să fie mândri că sunt români, SĂ O SPUNĂ, SĂ O ARATE.

Campania DE CE IUBESC ROMÂNIA intră într-o nouă fază. De astăzi ProTV, Gândul, Pro Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax te provoacă.

INTRĂ AICI PE SITE

Pentru ca declarația ta să ajungă în fața întregii lumi, aveți la dispoziție două mijloace prin care vă puteți face auziți.

Cum înregistrezi sau încarci clipul tău

Intrând pe cabina.protv.ro, o inițiativa www.stirileprotv.ro, poți să te înregistrezi direct. Lansată luni, pe 21 noiembrie, Cabina ProTv a atras deja sute de utilizatori dornici să-și declare sentimentele pentru țara natală. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la ProTv, chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, ziua în care ProTv împlinește 16 ani.

Cea de-a doua variantă este site-ul deceiubescromania.ro . E simplu: după ce te-ai filmat cu telefonul sau webcam-ul și ai urcat clipul tău pe youtube, nu trebuie decât să pui linkul.

Și nu uita. Dă LIKE paginii deceiubescromânia.ro, după ce te-ai logat pe facebook. Astfel mesajul tău va ajunge la mai mulți români.

Afișele campaniei

Te invităm să mergi mai departe. Ai hotărât să-ți înregistrezi mesajul, așa cum ți-am explicat mai sus. De ce să te oprești aici? De ce să nu o faci în timp ce lipești un afiș. ORIUNDE AI FI ÎN LUME. Arată-le străinilor că România nu se rezumă la cerșetori. SPUNE-LE că și tu ești român. Și ăsta ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru ei, doar te au în țara lor.

Afișul de mai jos este unul dintre cele cinci pe care îți propunem să le lipim în toată lumea. Sunt create de Graffiti BBDO.

Găsiți aici povestea fiecăruia și le puteți descărca de pe deceiubescromânia.ro

Cum poți să te alături campaniei folosind profilul tău de Facebook

Prin intermediul site-uluiprotv.ro, oricine se poate mândri că este român, realizând, cu ajutorul aplicației speciale, „profilul de român”, pe care îl pot ulterior încărca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai puțin de 3,8 milioane de români au cont.

Inchide