EXCLUSIV. Informații de ultimă oră în cazul crimei de la Giurgiu. Medicii legiști au stabilit, cu exactitate, ziua în care a fost ucisă Mihaela Sabina-Mircea: ”Nu se instalase complet rigor mortis” (SURSE)

EXCLUSIV. Informații de ultimă oră în cazul crimei de la Giurgiu. Medicii legiști au stabilit, cu exactitate, ziua în care a fost ucisă Mihaela Sabina-Mircea: ”Nu se instalase complet rigor mortis” (SURSE)
EXCLUSIV. Informații de ultimă oră în cazul crimei de la Giurgiu. Medicii legiști au stabilit, cu exactitate, ziua în care a fost ucisă Mihaela Sabina-Mircea: ”Nu se instalase complet rigor mortis” (SURSE)

Cei trei suspecți arestați preventiv după ce ar fi ucis-o și ar fi incendiat-o, pe un câmp din județul Giurgiu, pe Mihaela Sabina-Mircea – Elena Constantin, Silvia Constantin și Giani Dinu – au încercat, în fața anchetatorilor, să își justifice actul criminal. Tânăra femeie ar fi încercat să se sinucidă, au spus inițial, iar apoi au dezvăluit că această crimă îngrozitoare s-ar fi produs pe fondul mai multor certuri care ar fi avut ca punct de plecare faptul că victima întreținuse relații sexuale, contra cost, cu mai mulți minori.

În fața judecătorului, cei trei reținuți au recunoscut ca au omorât-o în bătaie pe Mihaela Sabina-Mircea, apoi au transportat- o cu mașina Silviei Constantin pe câmpul din județul Giurgiu și, împreună, au hotărât să o incendieze.

Surse judiciare au declarat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că Mihaela Sabina-Mircea a fost ucisă pe data de 30 octombrie, cu doar câteva ore înainte de a fi incendiată pe câmpul din județul Giurgiu.

”Anchetatorii au stabilit data morții victimei. Coroborând toate probele din dosar cu concluzia legistului, care a apreciat ca Mihaela-Sabina a decedat cu 2-4 ore înainte de a fi incendiată în valiză, în zona localității Ghimpați, data morții este stabilită a fi pe 30 octombrie. Victima a fost ucisă chiar în ziua incendierii, cu maxim 4 ore inainte de a fi transportata în geamantan pentru a fi incendiată. Medicul legist a stabilit că nu se instalase complet rigor mortis și nu exista nici cel mai mic semn de putrefacție”, au transmis sursele judiciare.

”Autopsia nu a evidențiat că Mihaela Sabina-Mircea ar fi fost abuzată sexual”

Totodată, așa cum GÂNDUL.RO a prezentat ÎN EXCLUSIVIATE, medicii legiști au stabilit și cauza morții Sabinei: șoc traumatic și hemoragic. 

”Autopsia nu a evidențiat că Mihaela Sabina-Mircea ar fi fost abuzată sexual, iar cauza morții este stabilită cert în raportul medico-legal: șoc traumatic și hemoragic, nu moarte prin otrăvire. Faptul că s-a găsit insecticid în corpul victimei dovedește că ea a înghițit acest lichid, dar nu într-o cantitate care să fi dus la deces”, au transmis surse judiciare, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO.

”Este posibil ca varianta aceasta…”

Varianta prezentată de GÂNDUL.RO, potrivit căreia victima a recurs la gestul de a bea insecticid, se coroborează cu declarațiile celor două femei acuzate de omor. Totuși, adevăratul motiv al omorului încă nu a fost stabilit cu certitudine.

În ceea ce privește fracturile costale – cele două femei reținute susținând, în fața anchetatorilor că au provenit de la manevrele de resuscitare a Sabinei – aceste declarații s-au dovedit a fi false, în condițiile în care sursele GÂNDUL.RO  au precizat că ”este posibil ca varianta aceasta să fi avut la bază, ca sursă de inspirație pentru asasini, chiar articole din presă în care se explica modul în care puteau fi fracturate coaste dacă se stătea cu picioarele pe pieptul victimei”.

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Noul simptom cheie care poate indica infecția cu SARS-CoV-2. Ce spun cercetătorii
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Însărcinată fiind, a mers să facă o ecografie de rutină. Când a început să se...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
WOW! Ce salarii primesc angajații Dacia. Iată cât poți câștiga dacă vei lucra la Mioveni
Adevărul despre vaccinul anti-covid-19. Imaginile VIDEO care arată de ce s-a făcut atât de repede,...
Tzancă Uraganu dă replica după ce și-a maltratat soția
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Un sportiv rus s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă! Cazul incredibil a șocat o lume...
Inchide