6 STUDENȚI, prinși în timp ce furau hârtia igienică a vecinului lor. Ce a urmat depășește orice imaginație

6 STUDENȚI, prinși în timp ce furau hârtia igienică a vecinului lor. Ce a urmat depășește orice imaginație
6 studenți, prinși în timp ce furau hârtia igienică a vecinului lor / Sursa FOTO: Twitter
Publicat: 06/02/2023, 15:29
Actualizat: 06/02/2023, 16:02

Șase studenți au fost prinși în flagrant în timp ce furau baxuri întregi de hârtie igienică, o livrare venită pe adresa vecinului lor. Imaginile înregistrate de camerele tv au surprins momentul în care grupul înhață pachetul „jumbo” de hârtie igienică și-l duce în propriul apartament.

Tom, și el student, spune că a comandat suficientă hârtie igienică pentru tot restul anului.

Când și-a dat seama că pachetul lipsește, a contactat distribuitorul, iar apoi firma de securitate care instalase camerele video, pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Reacția studenților prinși în fapt, virală

Într-un mesaj postat pe Twitter, Tom a cerut administrației căminului să afle cine sunt hoții și să rezolve cazul. După ce s-au verificat imaginile filmate de camerele de înregistrare, studentul a fost îndrumat să bată la apartamentul 18, de pe același palier, și să le vorbească personal hoților.

Pe social media, Tom susține că, inițial, cei șase studenți au refuzat să-i returneze hârtia igienică și abia după intervenția administratorilor de la cămin, care au prezentat capturi de ecran ce surprind momentul furtului, lucrurile s-au lămurit.

După ce și-a dezvăluit frustrarea online, Tom a postat pe Twitter: „Am cumpărat niște role de toaletă pentru a-mi ajunge tot restul anului și niște vagabonzi de la apartamentul vecin le-au furat. Ei refuză să le dea înapoi, așa că voi ce mă sfătuiți să?!”. Șase ore mai târziu după această postare, Tom a revenit: hoții de la apartamentul 18 i-au returnat baxul, dar cu o rolă de hârtie în minus.

Un utilizator a răspuns: „Niște obraznici!”. „Eu aș încerca să le distrug viețile pentru o singură rolă”, a răbufnit cineva. „Mamă, ce m-aș răzbuna! Chiar și pentru o singură rolă”, a conchis un altul, potrivit Daily Star.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase