ALERTĂ ALIMENTARĂ. Un produs pus în vânzare de Penny Market, infectat cu SALMONELLA. Clienții sunt în pericol

Redactor:
Florentina Dinu
ALERTĂ ALIMENTARĂ. Un produs pus în vânzare de Penny Market, infectat cu SALMONELLA. Clienții sunt în pericol

Reprezentații lanțului de supermarketuri PENNY informează clienții că trebuie să returneze cât mai repede posibil produsul „OUĂ 30 M”.

Un urma unor analize, în ouăle respective specialiștii au găsit salmonella, iar această bacterie poate provoca afecțiuni grave digestive.

„Stimati clienti,

PENNY vă informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului „ OUĂ 30 M “.  București, România, 20 iunie 2020.

SC VANBET S.R.L recheamă preventiv produsul „ OUĂ 30 M “cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE, vândut de către PENNY | REWE România. În urma unei analize, a fost detectată Salmonella. Aceasta poate provoca afecțiuni grave digestive.

Nu consumați ouăle!

Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate menționat mai sus, sunt rugați să ţină  cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, PENNY| REWE România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele PENNY.

Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.  Această rechemare vizează exclusiv produsul „OUĂ 30 M “cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE.

Alte produse vândute de PENNY | REWE România, inclusiv alte tipuri de ouă, nu sunt afectate de această rechemare.

PENNY | REWE Romania îşi cere scuze pentru incovenientele create. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0800.110.111 (Luni ‐ Sâmbătă 08:00 ‐ 21:00) sau pe adresa de mail [email protected]”, se arată în comunicatul companiei.

Nu este pentru prima dată când lanțul de supermarketuri PENNY aprovizionează spre vânzare cu produse expirate

Inspectorii Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa au primit, in 2015, o sesizare conform căreia un copil în vârstă de 8 ani a fost internat în spital şi o proaspătă mămică care a ajuns în imposibilitatea de a mai alăpta, ambii după ce au consumat ciocolată cumpărată de la magazinul Penny Market din cartierul constănţean Tomis Nord. În urma sesizării s-a constatat că era vorba despre ciocolată expirată de trei luni, iar stocul a fost retras de la vânzare .Reprezentanţii magazinului s-au ales cu o amendă în valoare de 15.000 lei.

Inchide