Dezvăluiri! Înainte să-l înjunghie mortal pe Pian, Richard a încercat să-l omoare și pe fratele lui Emi, Elvis: „L-a tăiat la gât!”

Publicat: 11/08/2020, 21:16
Actualizat: 14/08/2020, 09:59

Grațian Duduianu, fratele lui Emi Pian, a vorbit la România TV, ieri, despre contextul în care s-a produs crima fratelui său, despre un posibil stabor si o răzbunare  ce ar urma să se desfășoare, despre incidentele din trecut care anunțau un eveniment nefericit, despre Richard din clanul Rinu, cât și despre posibilitatea unei crime făcută la comandă.

Fratele lui Emi Pian, Gratian Duduianu: „Nu există stabor în urma unei crime. Nu există răzbunare”

Victor Ciutacu: Ați fost prezent în acea noapte?

Gratian Duduianu: Nu vreau să vorbesc mult. S-a vorbit despre o răzbunare și despre un stabor. Nu există așa ceva, nici stabor, nici răzbunare. Există lege. Noi suntem victime. Eu nu am înțeles nimic despre ce se vorbește. Dreptatea o face numai legea, nu noi. Noi nu suntem criminali, nu am fost arestați niciodata pentru crime. Noi nu am făcut niciodată ceva cu violență. Legea este obligată să-și facă treaba, noi avem sperantă în lege, noi nu ne amestecăm.

La noi nu există așa ceva. Nu există stabor în urma unei crime. Nu există răzbunare. Domnii în competență să-și facă treaba! Asta așteptăm. Noi nu vrem altceva.

Grațian Duduianu: „La Ploiesti i-au promis că el caută să moară. Asta mi-a zis fratele meu”

Victor Ciutacu: A fost asasinat la comandă sau a fost un conflict spontan?

Grațian Duduianu: Vă spun ce cred eu. Cred că a avut ceva pe suflet. A fost o discuție între fratele meu și Clanul Rinu la Ploiești și poate de acolo au plecat cu gândul să-i facă ceva, pentru că au amenințat, acum ceva timp, în urmă cu o luna de zile. Acolo au făcut niște schimbări de cuvinte, l-au amenințat pe fratele meu din cauza unor bani și i-au promis că el caută să moară. Asta mi-a zis fratele meu. Noi la asta ne-am gândit. Ce au promis, s-au ținut de cuvânt.

Grațian Duduianu: „Pustii care au fost acolo au făcut-o să se afirme. Aveau cuțite la ei, înseamnă că au gândit-o”

Victor Ciutacu: Fratele dvs a reclamat amenințările ce i-au fost aduse?

Grațian Duduianu: Nu a reclamat, nu a vrut. La noi la țigani, sunt oameni în vârstă care sunt mediatori. Eu cred că pustii care au fost acolo, în jur de 25-27 de ani, până în 30 de ani, au făcut-o să se afirme, să omoare un Duduianu. Părinții lui este posibil să fi știut, pentru că te învață înainte să pleci undeva.

Ei aveau cuțite la ei, toți au avut cuțite, 10-11 persoane, înseamnă că au gândit-o. Așa gândim noi. Fratele meu nu avea cuțit la el, jur din tot sufletul, pentru că nu avea de gând să facă discuții, pentru că a mers singur. El a mers singur. Dacă avea de gând să facă vreo discuție, mergea și lua 10-15 persoane, pentru că nu era un om de scandal, aplana orice discuție. Întrebați și pe alții. Cred că au mai existat și martori și va puteți convinge. Poliția știe mai bine și eu mulțumesc Poliției și Parchetului pentru că ancheta merge bine. Altceva nu ne interesează. Tot se discuta despre stabor, dar nu există stabor la crimă. Legea să-și facă treaba.

Foto: Youtube

Întrebat daca Richard este adevăratul ucigaș sau este o persoana care și-a atribuit fapta, fratele decedatului spune că „el este cel care a dat cu cuțitul, potrivit România TV.

Grațian Duduianu: Nu este scos la înaintare. El este cel care a dat cu cuțitul și eu cred că nu putea să o facă dacă alții nu îl împingea, pentru că toți au avut cuțite. Poliția o să afle, pentru că noi am aflat de la cei care au fost acolo. Eu vreau ca Poliția si Parchetul să își facă meseria.

Grațian Duduianu: „Toți rivalii sunt păziți de mascați, despre ei nu aud nimic la televizor, aud despre Duduienii”

Întrebat despre limita impusa în ceea ce privește numărul participanților la priveghi și înmormântare, Grațian spune că este necesara respectarea legii și s-au conformat.

Grațian Duduianu: Noi am fost cu mortul în casă. Poliția nu ne dădea voie să intrăm în casă, doar 40-50 de persoane și pe Claul Rinu îi păzea să nu intrăm peste ei. Cine suntem noi? Mexicani? Numai înțeleg nimic. Ei ne-au omorât un membru al familiei și tot noi suntem vinovati. Rog Parchetul și Poliția să-și facă treaba.  Nu mă interesează că îi păzește.

Victor Ciutacu: Vă simțiți în siguranță? V-a deranjat limitarea numărului de persoane care să participe la priveghi?

Grațian Duduianu:  Da, mă simt în siguranță datorita politiei care este foarte atenta. Nu m-a deranjat că s-a limitat numărul de persoane, pentru că exista lege și noi suntem obligați să respectam legea. Aveți dreptate, însă în prima seara ne-am strâns să ne vedem si să ne plângem mortul. Am repectat cât am putut legea, apoi am gonit pe multe persoane din curte pentru a respecta legea.

Victor Ciutacu: Limitarea numărului de participanți și schimbarea orei de înmormântare s-a făcut în urma vizitei făcute de seful Politiei Romane și seful Politiei Capitalei?

Grațian Duduianu: Când au venit dânșii ne-au învățat să păstram distanta și să purtam măști. Am respectat legea, desi inima plângea.

Grațian Duduianu:  Ne-am cumpărat noi măști, aveau inscriptionate numele mortului

Victor Ciutacu: Măștile și dezinfectantii au fost plătiți de dvs. sau de MAI?

Grațian Duduianu:  Ne-am cumpărat noi măști, aveau inscriptionate numele mortului. Am promis reprezentanților politiei, nu le stiu numele pentru că nu îi cunosc și nu i-am reținut, că mai mult de 40 de persoane nu vor veni la parastas. Și la noi se face cum este la romani, nu suntem cu alte religii, suntem ortodocși. Noi anunțam rudele să nu mai vina decât cele de gradul I, atât.

Despre sumele care ar trebui recuperate în numele lui Emi Pian, Grațian Duduianu, fratele decedatului, spune că se vehiculează foarte multe informații însă fară dovezi.

Grațian Duduianu: Daca auziți din auzite și nu vedeți trebuie să vă convingeți, să vedeți ceva concret. Daca se aude că vine x sau y , nu este adevărat. Nicolae Duduianu nu a venti acasă, nu i s-a acordat permisiune pentru a participa la înmormântare. Niciunul dintre rude nu a primit permisiune.

Despre promisiunile făcute de Anaser Duduianu, verisorul lui Emi Pian, potrivit cărora se „va varsa sânge”, Grațian Duduianu spune că sunt vorbe spuse la necaz și că nu o se ajungă la astfel de fapte.

Grațian Duduianu: Nu stiu așa ceva să fi promis o baie de sânge. Vă spun ceva. Omul la necaz, când îi moare cineva, mai vorbește la nervi, dar nu o să se ajungă la așa ceva. Chiar daca a vorbit, vorbele sunt vorbe.

Anaser Duduianu

Grațian Duduianu: Acum trei ani de zile, Elvis, a fost tăiat la gât tot din partea lui Napi. Noi am fost tot victime. Să-i aresteze pentru că a fost omorât la ordin!

Grațian Duduianu, în încheiere, fiind întrebat despre încrederea în autoritățile statului, spune că există interceptări care vor dovedi adevărul, iar o alta întâmplare nefericita, produsa de membrii aceluiași clan, Rinu, dovedește că au fost în postura de victime, când un membru al familiei, Elvis, a fost tăiat la gât. Nicolae Duduianu spune răspicat și cere să fie arestați cei vinovați, pentru că  fratele sau a fost omorât la ordin.

Elvis Pian

Da, da! Sunt interceptări care spun: «Emi caută moartea!», iar la o luna a murit. I-au promis și l-au omorât.

Noi nu am căutat discuții cu nimeni. Acum trei ani de zile, Elvis, a fost tăiat la gât tot din partea lui Napi. Noi am fost tot victime. Să-i aresteze pentru că a fost omorât la ordin!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Oamenii de știință au folosit Inteligența Artificială pentru a edita ADN-ul uman