Digi RCS-RDS România a făcut anunțul: Au mai rămas doar 3 zile! Ce trebuie să faci ca să plătești doar jumătate din factură, până în februarie 2023

Digi RCS-RDS România a făcut anunțul: Au mai rămas doar 3 zile! Ce trebuie să faci ca să plătești doar jumătate din factură, până în februarie 2023
Publicat: 28/06/2022, 11:33
Actualizat: 28/06/2022, 11:34

Digi România a lansat în urmă cu câteva zile campania promoțională „Incredibil, dar Nelimitat”, prin care oferă tuturor clienților o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 8 luni, la portarea în rețeaua mobilă. Așadar, cei interesați mai au la dispoziție până pe 30 iunie să beneficieze de această ofertă.

Oferta este disponibilă în magazinele DIGI, online, pe site-ul digi,ro, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări.

”DIGI marchează ultimele zile din campania „Incredibil, dar Nelimitat” și primele zile de distracție cu o dublă ofertă la portarea în rețeaua mobilă, atât din prepaid, cât și din postpaid. În perioada 22-30 iunie, toți clienții rezidențiali, noi și existenți, care își doresc să se bucure de o vacanță fără griji și adaugă în bagaj și servicii mobile DIGI, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii timp de 8 luni, în loc de 4”, transmite compania.

Astfel, clienții care își portează numărul la DIGI în ultimele zile de campanie beneficiază de 50% reducere din valoarea facturii, timp de 8 luni, atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât și Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Reducerea se aplică la încheierea contractelor de telefonie mobilă, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate DIGI, cu avans zero, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Utilizatorii care aleg abonamentul Optim Nelimitat au parte de beneficii nelimitate: trafic de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI, 3.000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță.

Clienții noi, care nu dețin încă un serviciu DIGI și doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Optim Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, pot merge în punctele de prezență ale companiei sau pot apela serviciul Relații Clienți. În funcție de numărul de abonamente Optim Nelimitat active la aceeași adresă, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Conform datelor comunicate de ANCOM și prelucrate de companie, peste 65.798 de utilizatori au ales, prin portare, rețeaua mobilă și fixă DIGI, ceea ce indică o creștere de 37%, comparativ cu mai 2021.