Nu e o eroare! Câți lei costă o noapte de cazare în pensiunea Monicăi Anghel de la munte

Nu e o eroare! Câți lei costă o noapte de cazare în pensiunea Monicăi Anghel de la munte
Nu e o eroare! Câți lei costă o noapte de cazare în pensiunea Monicăi Anghel de la munte
Publicat: 23/09/2022, 10:15

Monica Anghel, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, s-a lansat și în lumea afacerilor. După ce a cunoscut succesul în muzică, Monica Anghel vrea să-i dea gata și pe turiștii care vin la pensiunea sa.

De fapt, ce pensiune, că-i ditamai conacul! Și chiar așa se și numește, Conacul Sfânta Elena.

Monica Anghel și povestea Conacului Sfânta Elena

Monica Anghel și-a cumpărat un conac cu 8 camere, pe care l-a finalizat din punct de vedere al dotărilor și tot ce presupune o pensiune în perioada pandemiei. De fapt, cât timp coronavirusul a ținut România în lockdown, artista autoizolat la conac împreună cu întreaga familie, acolo unde a îmbinat utilul cu plăcutul – și relaxare, și muncă la finalizarea lucrărilor de amenajare a pensiunii.

Fără filmări, fără concerte, Monica Anghel spune că a avut timp să se ocupe de conacul achiziționat în anul 2015.

Acum, ea este mândra proprietară a unei pensiuni superbe, Conacul „Sfânta Elena”, în satul Bratia, judeţul Argeş.

„Am stat pe timp de pandemie la pensiunea noastră, Conacul Sfânta Elena, din Argeş, undeva lângă Câmpulung Muscel. Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, a povestit Monica Anghel într-un interviu pentru click.ro.

Cât costă o cameră la pensiunea Monicăi Anghel

Situat la aproape 5 kilometri de satul Gămăceşti, conacul Monicăi Anghel dispune de o suprafaţă mare de teren, iar proprietatea are ieşire și la Râul Bratia.

Pensiunea are 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, tv, radio, Internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video. O cameră de închiriat costă între 250 și 280 de lei pe noapte, în funcție de pachetul ales. Locația oferă și posibilitatea de a organiza mese festive.

„Aviv face pian, muzică clasică şi ascultă numai rock extrem şi muzică clasică. În maşină ascultăm numai muzica lui, dacă nu, altfel ascultăm Rock FM”, a povestit Monica Anghel despre fiul ei, Aviv, în vârstă de 9 ani, care se pare că tot spre lumea muzicii se va îndrepta.