Orașul din România în care o garsonieră de 35 de metri pătrați se vinde cu peste 500.000 de euro: „Se vinde nemobilat, balconul este închis”

Publicat: 05/08/2022, 14:21
Actualizat: 05/08/2022, 14:42

Un anunț publicat pe un site de imobiliare prezintă o garsonieră de 35 de metri pătrați din Constanța pentru care propietarul cere suma de 515.000 de euro. Suma sare chiar și de prețul unei garsoniere de lux din Mamaia.

Prezentată ca fiind o „garsonieră spațioasă”, propietatea scoasă la vânzare se află la etajul doi al unui bloc de zece etaje de pe bulevardul Al. Lăpușneanu din cartierul Tomis Nord.

Anunțul a lăsat mască oamenii mască.

„Se vinde nemobilat, iar balconul este închis cu sistem termopan QFORT. Gazele sunt trase la ușă, liftul este nou iar scara blocului este întreținută“, se arată în mesajul de vânzare al garsonierei.

Propietarul a cerut suma de 515.000 de euro. Chiar dacă blocul se află într-o zonă bună a orașului, prețul maxim pe zonă pentru o astfel de propietate este de 62.000 de euro.

Garsoniere la prețuri exagerate

Nu este primul caz de genul acesta, în luna februarie a acestui an, un alt anunț imobiliar a devenit viral pe o rețea socială.

Acesta se referea la închirierea unei garsoniere minusculă din Cluj-Napoca, cu suprafața de 11 metri pătrați, la prețul de 200 de euro pe lună.

Internauții au rămas șocați când au văzut cum arăta garsoniera din fotografii.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase