VIDEO. Momentul în care Daniel Buzdugan începe să plângă în timpul podcastului „ALTCEVA”: „A mai trăit un pic și a murit!”

Publicat: 27/11/2022, 15:17

Actorul și prezentatorul TV Daniel Buzdugan este invitatul lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA din această săptămână. El a povestit un episod trist din viața sa, când a murit prima cățelușă a familie. „I-am mulțumit pentru toată dragostea pe care ne-a oferit-o”, a spus Buzdugan, cu lacrimi în ochi.

„Numai cine nu are câine nu știe cât de pătimaș poți să fii sau cât de mult patos poți să fii în momentul în care ai un cățel. Mi-a murit o cățelușă maidaneză, primul cățel al familiei. Era o cățelușă luată de pe un șantier, „Fetița”. A murit în primăvara asta. Nu o să uit niciodată momentul în care am plecat la radio în dimineața respectivă. O vedeam că suferă și se întindea spre mine. M-am întors de vreo trei ori, ca să îi mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-a oferit-o cățelul respectiv.

Când m-am întors acasă după emisiune, a mai trăit un pic și a murit și am îngropat-0. (….) Am zis „Tatăl nostru””, a povestit Daniel Buzdugan, moment în care a lăcrimat în timpul discuției cu Adrian Artene.

Cine este Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan s-a născut pe 23 septembrie 1974 la Iași. Este actor, prezentator TV și realizator de programe radio. Este căsătorit și are doi copii. Este cunoscut ca și „omul farselor și al aroganțelor” datorită farselor pe care le face în emisiunea Morning ZU de la Radio ZU.

În cadrul podcastului, Daniel a vorbit despre Crăciun, despre pelerinajele la Muntele Athos, dar și despre copilaria legată de Dumnezeu și despre faptul că își dorea să devină preot.

Urmărește podcastul în întregime aici:

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Daniel Buzdugan, despre cum a găsit liniștea pe Muntele Athos, la podcastul „Altceva” cu Adrian Artene: „Mi-am spus că sunt atât de păcătos că mi-ar fi frică să fac doi pași în afara mănăstirii noaptea”

VIDEO | Daniel Buzdugan, la ALTCEVA cu Adrian Artene: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu, m-am născut într-o familie în care se mergea la biserică”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase