Muzica Irinei Rimes, terapie pentru bolnavii de cancer și motiv de divorț pentru soțiile dezamăgite. „Stau mai mult la poze cu fanii, decât pe scenă”

Publicat: 01/07/2022, 17:13
Actualizat: 02/07/2022, 17:58

Cântăreața Irina Rimes este invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastul ALTCEVA, care va fi difuzat sâmbătă, 2 iulie, începând cu orele 19.00. Printre altele, artista a făcut unele confesiuni despre viața petrecută pe scenă. Ea a explicat de ce petrece mai mult timp la poze cu fanii, decât să cânte pe scenă, dar și cum muzica sa a devenit terapie pentru bolnavii de cancer și motiv de divorț pentru femeile dezamăgite.

„Uneori simt că sacrific foarte mult”

Irina Rimes a mărturisit că, după fiecare concert petrece mai mult timp să facă fotografii cu fanii, decât a cântat pe scenă.

„Uneori simt că sacrific foarte mult. De exemplu, avem…nu știu, concerte și eu stau la poze mai mult decât stau pe scenă. Stau până la ultimul om. Ar părea ușor, dar dacă stai pentru 100 de oameni să faci poză cu fiecare și mai ales…vin oameni care au de spus o poveste! «Știi, eu am ascultat piesa ‹Nu știi tu să fii bărbat›, eu am realizat că soțul meu nu mă respectă și nu mă iubește, pentru că corespundea lucrurilor pe care le spui tu în piesă și am divorțat!». De aia stau până la ultima poză, doar că lucrurile astea nu te încarcă, lucrurile astea te descarcă în general, ajungi foarte obosit acasă și îți dai seama că asta este…”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcastului realizat de Adrian Artene.

Ea a povestit cum un spectrator bolnav de cancer a transformat muzica sa într-o adevărată terapie.

„Eu mai mult dau la poze din mine decât pe scenă. Pe scenă eu cânt…eu am plăcere când sunt pe scenă și cânt pentru ei, dar mă simt bine cântând pentru ei, dar la poze este fix pentru ei, nu pentru mine și atunci eu simt că rup câte o bucățică și dau fiecărui om care vine și spune povestea lui, eventual se întâmplă să fie oameni cu povești de viață, care au traume și vin și spun «Eu am ascultat muzica ta… Aam cancer și încerc să mă vindec și muzica mea e terapie pentru mine, face parte din vindecare!»”, a afirmat artista Irina Rimes.

„Bine, pe mine mă flatează lucrul ăsta, dar până la urmă e ceva trist…”, a mai spus artista din Basarabia.

Artista de peste Prut a devenit celebră după ce a ajuns în finala show-ului de talente “Fabrica de staruri”, din Republica Moldova. Debutul pe piața muzicală din România s-a produs în 2016, cu o piesă care a ocupat primul loc în topurile muzicale româneşti luni în şir.

Piesa „Visele”, care a devenit repede hitul acelui an, a strâns imediat 16 milioane de vizualizări pe YouTube, iar în anul lasării s-a regăsit în Top10 MediaForest.

Urmărește interviul integral cu Irina Rimes, sâmbătă, 2 iulie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Vă recomandăm și:

VIDEO | Irina Rimes: Cel mai dor îmi este de casa părintească. Când au tăiat părinții mei cireșii cu care am crescut, am plâns

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult