VIDEO | Simona Țăranu a găsit o metodă prin care scapă de emoțiile negative: „Sunt momente în care simt nevoia să mă eliberez, să plâng. De aceea, aleg varianta aceasta”

Publicat: 24/09/2022, 12:12

Simona Țăranu, îndrăgita prezentatoare TV de știri sportive, este invitata lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 19:00.

„Sunt momente în care mă încarc și atunci când stau în duș și simt apa cum curge, plâng, parcă mă eliberez. Nu cred că o relație solidă se formează doar prin comunicarea apăsătoare: vii acasă, iar m-am certat cu X, uite ce mi-a făcut Y, tu îmi povestești de la tine de la serviciu. O relație nu trebuie încărcată în acest mod.

Am o stare, nu pot să o descriu, mă gândesc la copilărie, îmi aduc aminte de un anumit moment, de cum ne jucam cu bunicul în curtea bisericii. Am avut o copilărie banală foarte frumoasă, simplă. Îmi dau seama că nu se mai întorc acele vremuri, parcă le-am pierdut. Am fost un om fericit și mă întreb: e bine să fii un om fericit? Să ai copilărie atât de banală, dar atât de fericită? Pentru că fericirea de atunci nu o să o mai găsești niciodată”, a afirmat Simona Țăranu, la podcastul lui Adrian Artene.

„Sunt momente în care simt nevoia să mă eliberez, să plâng, să plâng, să plâng”

„Sunt momente în care simt nevoia să mă eliberez, să plâng, să plâng, să plâng. De aceea, aleg varianta aceasta: atunci când fac duș, las apa să curgă și să fiu doar eu, pentru că nu îmi doresc să fiu întrebată „Ce ai?”.

Intră lumea în panică: „Ce ai?” „S-a întâmplat ceva?”. Simți nevoia să nu vorbești, simți nevoia doar să plângi”, a povestit prezentatoarea TV, la podcastul ALTCEVA.

Cine este Simona Țăranu

Simona Ţăranu s-a născut pe 17 noiembrie 1988, la Piatra Neamţ, și provine dintr-o familie de ingineri. A absolvit Colegiul Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media.

S-a angajat la Digi 24, acolo unde prezenta ştirile din weekend, după care, în 2011, s-a mutat la Digi Sport, fiind o mare admiratoare a echipei spaniole de fotbal FC Barcelona.

Simona povestește la ALTCEVA despre cum televiziunea a întors-o din drumul către mănăstire, despre legătura de familie pe care o are cu Ion Creangă și dezvăluie care este sportivul căruia i-ar acorda o zi din viața ei.

Urmărește interviul integral cu Simona Țăranu, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Despre originile inedite ale Simonei Țăranu: „Străbunica mea din partea mamei a fost nepoata vărului lui Ion Creangă. Dacă mă duc la mormânt, pe cruce scrie Eleonora Creangă”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase