VIDEO | Daniel Buzdugan, la ALTCEVA cu Adrian Artene: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu, m-am născut într-o familie în care se mergea la biserică”

Publicat: 26/11/2022, 18:39
Actualizat: 26/11/2022, 18:49

Daniel Buzdugan este invitatul lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 19:00.

Printre altele, el a vorbit despre familia sa, dar și despre credința în Dumnezeu.

Acesta povestește că a învățat să fie aproape de Dumnezeu de la membrii familiei.

„Astea se învață din familie. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut într-o familie în care se mergea la biserică. Mama merge la biserică, tata merge la biserică. Tata a lucrat în Miliție și nu prea avea voie. Se dezbrăca, lăsa hainele acasă și se ducea în capătul orașului, undeva într-un sat, se urca în autobuz, pleca până acolo, ca să nu îl știe nimeni.

Ei așa m-au crescut, ei sunt oameni care s-au născut la țară, eu sunt prima generație care a văzut asfaltul și copilăria mi-am petrecut-o, vacanțele, la bunici în județul Neamț. Și mergeam în posturi la biserică seara cu bunica, voiam, nu voiam, trebuia să stau acolo, să dorm, să ascult muzica aia, să ascult predica, dar uite că a fost ca o sămânță și, peste ani, m-am dus de bunăvoie, să intru în atmosfera aia a sărbătorilor”, povestește Daniel Buzdugan.

Totodată, acesta a vorbit și despre membrii familiei sale care și-au dedicat viața credinței.

„Multă lume zice «Doamne, ai rudă care este maică». Fratele ei, părintele Ioachim Băcăuanul, despre care am aflat, nu de la el, că e cel care l-a spovedit, nu știu dacă l-a împărtășit, pe Cioran, care era nihilist până la ultima pipă. După spovedanie i-a spus «Hristos a înviat» și după o perioadă a închis ochii”, mai spune el.

Daniel Buzdugan este invitat la podcastul ALTCEVA

Daniel Buzdugan s-a născut pe 23 septembrie 1974 la Iași. Este actor, prezentator TV și realizator de programe radio. Este căsătorit și are doi copii. Este cunoscut ca și „omul farselor și al aroganțelor” datorită farselor pe care le face în emisiunea Morning ZU de la Radio ZU.

În cadrul podcastului, Daniel a vorbit despre Crăciun, despre pelerinajele la Muntele Athos, dar și despre copilaria legată de Dumnezeu și despre faptul că își dorea să devină preot.

Urmărește interviul integral cu Daniel Buzdugan doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase