VIDEO | Gheorghe Zamfir: „Elena Ceaușescu a fost prima prietenă a tatălui meu, îl căuta înnebunită prin restaurante” / Despre Benone Sinulescu: „Cel mai bun prieten al meu”

Publicat: 17/06/2022, 13:33
Actualizat: 17/06/2022, 13:34

Marele muzician român Gheorghe Zamfir este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 19.00.

„Benone, cel mai bun prieten al meu și care a avut un succes de nu puteți, nu găsesc cuvintele succesului pe care l-a avut Benone Sinulescu, care umplea stadioane, „Benone al poporului, al nostru”, ce să vă spun, succesul lui Benone cu Irina și tot clanul ăsta, cu Maria Ciobanu mai târziu, nu l-a făcut nimeni, nici cei mai mari rockeri, că dacă noi eram în locul SUA, eram planetarii lumii”, a declarat maestrul Gheorghe Zamfir, la podcast-ul „Altceva cu Adrian Artene”.

„Cine să ne bage pe noi în seamă cu Ceaușescu?”

„Dar cine să ne bage pe noi în seamă cu Ceaușescu, cu patru clase, un fost cizmar, cu Elena Ceaușescu, care a fost prima prietenă a tatălui meu, pe când avea 17 ani și îl căuta înnebunită prin restaurante, unde era chelner. Găeștiul și Petreștiul sunt… Când intri pe autostradă și treci podul de la Găești, vezi Petreștiul.

„Dacă tata îi dădea atenției Elenei Ceaușescu…”

Pe Elena Ceaușescu tata a cunoscut-o la 16 ani. Dacă tata îi dădea atenție, când a venit după el la București, disperată, poate că ea nu mai devenea niciodată soția lui Ceaușescu și prima doamnă a Republicii Socialiste România”, a povestit Gheorghe Zamfir.

Urmărește interviul integral cu Gheorghe Zamfir, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult