VIDEO | Adriana Săftoiu: „Nu cred că aș fi putut lucra cu Traian Băsescu dacă mi s-ar fi părut un om care să aibă nevoie de slugi”

Publicat: 24/01/2023, 23:35

Adriana Săftoiu, specialist în comunicare și fost deputat PNL, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Aceasta a vorbit despre vremea în care a fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Nu cred că aș fi putut lucra cu Traian Băsescu dacă mi s-ar fi părut un om care să aibă nevoie de slugi. Așa este structura mea și nu aș fi putut lucra așa. Dacă încercau oamenii din partid să îi spună că ce bun a fost, Băsescu se uita și începea să zică «Hai, domnule, lasă-mă în pace, că nu despre asta vorbim aici». Lucrul acesta a devenit foarte vizibil după 2005. E ceva în sistemul puterii. Primul lucru care dispare e autocritica și toleranța la critică. Cu fiecare lună care trecea simțeam că acolo se întâmplă lucruri. Butoanele erau acolo. Important era ce făceai cu ele”, a declarat Adriana Săftoiu.

De asemenea, fostul deputat PNL susține că toți președinții de țară au o putere incredibilă.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase