VIDEO | Cornel Nistorescu: „Egalitatea de gen trebuie să fie un angajament național. În România nu este o problemă această temă”

Publicat: 28/11/2022, 23:04
Actualizat: 28/11/2022, 23:37

Cornel Nistorescu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Jurnalistul consideră că egalitatea de gen trebuie să fie un angajament național, însă în România nu este o problemă această temă. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Există o problemă cu libertatea și cu drepturile. Până la a face toată teoria, planuri de muncă, investiții, specializări…înnebunești. Omul democratic nu e liber, ci i se impune să respecte prevederile, măsurile”, consideră Cornel Nistorescu.

Jurnalistul a declarat că „e un mod de a ascunde sub preș problemele grave ale societății românești. Egalitatea de drept trebuie să fie un angajament național în fața Uniunii Europene, dar mulți au înnebunit cu această problemă.”

„La un institut din Chicago se organizează săptămânal LGBTQ Happy Hour, adică există o discuție dedicată special comportamentului și înțelegerii întregului segment de populație LGBT. E o mare problemă, dar în România nu cred că e o problemă egalitatea de gen. Toate acele măsuri se fac fără acordul populației sau a bisericii”, a mai precizat Cornel Nistorescu.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase