VIDEO | Cornel Nistorescu, jurnalist: „Echipa politică a trăit doar din bani primiți, nu câștigați. Politicienii trebuie să producă plusvaloare”

Publicat: 29/11/2022, 07:00

Cornel Nistorescu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Jurnalistul consideră că România se află sub conducerea unei echipe politice care a trăit doar din bani primiți, nu câștigați. „Niciodată nu au fost capabili să producă o plusvaloare, un profit”. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Experții politici spun că PNRR nu ne aduce bani. De la cuvinte și până la un proiect care apoi să fie concretizat, într-un fel sau altul, și să ajungă banii în țară e o distanță uriașă”, a declarat jurnalistul.

Cornel Nistorescu a precizat că românii au fost amăgiți că se va obține renegocierea PNRR, iar politicienii ar trebui să producă plusvaloare. „Problema este că suntem sub conducerea unei echipe politice care a trăit doar din bani primiți, nu câștigați. S-au primit bani din contracte, subvenții etc, însă niciodată nu au fost capabili să producă o plusvaloare, un profit, să existe acel comportament de natură comercială-dinamică.”

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase