VIDEO | Cornel Nistorescu: „Nu putem face o politică dublă”

Publicat: 16/08/2022, 22:49

Cornel Nistorescu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Jurnalistul analizează, prin prisma experienței sale,  mișcările de trupe de pe scena politicii românești, dar și dimensiunile tragice pe care le capătă, mai mult cu fiecare zi, războiul din Ucraina.

„Se tem. Tremură toți. Încet, încet, guvernul ungar se extinde pe teritoriul României. Nici măcar în relațiile cu Ungaria nu sunt capabili să mențină un echilibru. După părerea mea, nu sunt făcuți pentru această poziție pe care o ocupă. Nu se poate să lași în fruntea României oameni care nu sunt în stare să spună NU la un moment dat. 

Nici Iohannis nu are curajul facă lucruri. Poziția lui este una blândă. Probabil, ceea ce mă îndoiesc, suntem pe drumul scoaterii UDMR-ului din guvern. Nu se poate cu o mare parte din populația României să facem în politică dublă.

Am depășit cu mult limita rezonabilului. Cel puțin, oamenii în vârstă sunt șocați că se poate întâmpla așa ceva. Cei tineri nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Patriotismul în România nu mai este o valoare”, a menționat Cornel Nistorescu.

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase