VIDEO | Cornel Nistorescu: „SUA au fost pentru noi un model”

Publicat: 16/08/2022, 23:56

Cornel Nistorescu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Jurnalistul analizează, prin prisma experienței sale, mișcările de trupe de pe scena politicii românești.

„Statele Unite ale Americii au fost pentru noi un model, o aspirație. N-am cântat niciodată unei lumi de abuzuri. Multe din relele din Europa sunt sub presiunea americanilor la ora actuală. Uite așa se obține creșterea populației.

Sunt un admirator al poporului american și al istoriei sale, al modelului de democrație care a funcționat atâția ani, dar acum delimitez categoric. Din păcate, multe din relele pe care ei le-au lucrat în laborator, după părerea mea, le-au experimentat și pe noi. Este păcat de Dumnezeu, pentru eram printre cei mai fideli. 

Ceea ce încearcă ei ne impună acum și ceea ce mulți se înghesuie execute de îndată, este de neiertat. Eu cred că lucrurile se vor cerne. Se vor produce niște schimbări”, a menționat jurnalistul Cornel Nistorescu.

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!