VIDEO | Dan Dungaciu, analist de politică externă: „România nu a fost niciodată o amenințare pentru Uniunea Europeană”

Publicat: 24/11/2022, 06:30

Dan Dungaciu, analist de politică externă, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că în România o să crească numărul euroscepticilor. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

În acea perioadă, România și-a făcut temele, a avut anumite personaje politice care nu erau de acord cu anumite cerințe, dar nu proiectul lor politic neapărat. Noi, structural, n-am fost niciodată o amenințare pentru Uniune Europeană.

Nu mai mirați în România crească scepticismul. În România o să crească numărul euroscepticilor. Va fi o presiune pe politicieni nu ne mai vândă baliverne. 

Asta e problema, nu ne mai povestească ore întregi viziunea lor despre lume și viață când problemele reale nu există în niciun discurs politic. Mediocritatea când intră în sistem, ea nu se manifestă disproporționată.

Populația se va uita mai acut la această chestie decât o făcea. Nu ai cum să ai o reacție la așa manifestare. Diplomații nu fac conferință de presă într-un partid.

Miniștrii de externe nu fac conferință de presă în sediul partidului”, a spus Dan Dungaciu.

Emisiune o puteti urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase