VIDEO | Gen. (R) Eugen Bădălan: „Dacă Rusia câștigă războiul, Putin nu se va opri acolo”

Publicat: 08/02/2023, 11:27

Gen. (R) Eugen Bădălan – fost șef al Statului Major General al Armatei Române, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că Rusia nu va deveni egală cu America sau China. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

Dacă el nu renunță și nu cred renunță la a redeveni jucător important, cred dacă obține victoria în Ucraina, cred că nu se oprește acolo, cred că următorul pas va fi Moldova.

Probabil va mai face un pas foarte riscant, după părerea mea, pentru că atunci va intra în conflict direct cu NATO. Țările Baltice, Estonia, Lituania și Estonia au fost ale Uniunii Sovietice, pentru că dacă Polonia n-a fost a Uniunii Sovietice, dacă România n-a fost a Uniunii Sovietice, Moldova, Țările Baltice au fost.

În momentul în care ar desfășura acțiuni militare împotriva Țărilor Baltice, atunci ar însemna un conflict direct cu NATO, care va însemna sfârșitul Federației Ruse”, a spus Gen. (R) Eugen Bădălan.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase