VIDEO | Gen. (R) Virgil Bălăceanu: „Nimeni nu mai crede că Ucraina va fi cucerită de ruși”

Publicat: 02/02/2023, 14:01
Actualizat: 02/02/2023, 17:48

Gen. (R) Virgil Bălăceanu, fost reprezentant al României la Comandamentul NATO de la Bruxelles și fost șef al Brigăzii Multinaționale din Sud-Estul Europei, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta este de părere că războiul din Ucraina nu va ține cât cel din Afganistan. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Războiul a început pentru a cădea Ucraina. Nimeni nu mai crede că Ucraina va fi cucerită de ruși. Noi analizăm războiul din sud-estul Ucrainei. Să nu credeți că acest război va fi ca cel din Afganistan”, a declarat gen. (R) Virgil Bălăceanu.

Ucrainenii sunt în apărare, dar nu în totalitate, a mai spus acesta.

„Direcțiile pe care ar vrea să meargă rușii sunt dinspre Bahmut spre Sloviansk, dinspre Lîman spre Sloviansk. Deocamdată, rușii au inițiativa”, a adăugat gen. (R) Virgil Bălăceanu.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase