VIDEO | Gen. Virgil Bălăceanu: „Bătălia de succes este cea de cucerire a Donbasului. Kievul a fost principalul obiectiv pentru înlăturarea lui Zelensky”

Publicat: 28/09/2022, 23:42

Generalul Virgil Bălăceanu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că principalul obiectiv pentru înlăturarea lui Zelensky a fost Kievul.

M-am gândit cu prioritate vor fi alipite. Crimeea trebuie asigurată prin intermediul nordului. Bătălia de succes este cea de cucerire a Donbasului.

Începutul nu a fost legat de alipire. De la bun început au realizat un plan de dezinformare, în sensul în care au intrat cu trupele pe 22 februarie în republicile secesioniste. 

În condițiile respective, în mod sigur, ucrainenii și-au concentrat majoritatea forțelor și mijloacelor pe linia de demarcație între Ucraina și cele două republicile secesioniste. Au lovit însă puternic mai ales pe direcția nord.

Direcția nord a avut trei axe. Kievul a fost principalul obiectiv pentru înlăturarea lui Zelensky”, a spus Gen. Virgil Bălăceanu.

Puteți urmări emisiunea pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase