VIDEO | Gen. Virgil Bălăceanu: „Cantitatea de forțe și mijloace a rușilor este insuficientă”

Publicat: 28/09/2022, 22:46

Generalul Virgil Bălăceanu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că obiectivul Rusiei este apărarea noilor teritorii.

„Și rușii folosesc garda națională. La sud de Harkov, forțele principale ale rușilor au fost din garda națională, care nu au aceeași capacitate de luptă ca forțele active. Au fost mobilizate și forțele teritoriale ale ucrainenilor.

Ei vor fi aduși pentru continuarea celor două misiuni principale care sunt deja conturate, dar pentru cele 2 misiuni cantitatea de forțe și mijloace a rușilor era insuficientă, pentru că la un moment dat au fost obligați treacă la apărare.

Principalul obiectiv pe care îl va avea Federația Rusă este apărarea, controlul militar, din toate punctele de vedere, al acestor regiuni alipite. De aici și nevoia de suplimentare a forțelor. Deci, principala misiune va fi aceea de a menține zonele cucerite”, a spus Gen. Virgil Bălăceanu.

Puteți urmări emisiunea pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase