VIDEO | Ion Cristoiu: „Ceea ce faci în război are o reacție pe care nu o poți controla. Generația tânără nu conștientizează gravitatea momentului”

Publicat: 26/01/2023, 23:00

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a declarat că tinerii nu realizează cât de gravă este situația în ceea ce privește războiul din Ucraina. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Jocul pe calculator este urmărit de oameni care nu trăit războiul. În joc e frumos, dar tot ce fac ei se întâmplă în realitate, iar ce faci are o reacție pe care nu o mai poți controla. Dacă la calculator nu se întâmplă nimic, dincolo trimiți 100 de tancuri de ofensivă și se poate produce o realitate care îți vine în cap”, a spus Ion Cristoiu.

Scriitorul consideră că generația tânără nu conștientizează gravitatea situației. „Războiul este ca incendiul, nu știi unde se duce.”

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase