VIDEO Ion Cristoiu: „Codruța Koveși va fi președintele României și va candida din partea REPER”

Publicat: 30/06/2022, 23:03

Laura Codruța Koveși va fi viitorul președinte al României și va candida din partea REPER. Imaginea cu Maia Sandu prinde la public și Koveși are fani, spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„O să avem un președinte femeie, pe Codruța Koveși. Prezidențiale au început. Are loc o bătălie și între servicii și între serviciile străine. Sunt aproape convins, mai este o știre ea a descoperit nu știu ce rețea p-aicea și această intervenție arată va fi unul dintre candidați președinția României”, a declarat Ion Cristoiu la Marius Tucă Show.

Întrebat din partea cărui partid va candida Laura Codruța Koveși, Cristou a spus: „A lui REPER, de aia s-au rupt (partea lui Cioloș de USR n.red). Și imaginea cu Maia Sandu prinde! Alegerile prezidențiale se câștigă într-o lună de emoție, se creează o emoție dacă ea își anunță candidatura”, a spus Cristoiu.

Publicistul spune că Laura Codruța Koveși, spre deosebire de alți candidați care vor fi la alegerile din 2024, are mai mulți fani care o apreciază și care o vor susține pentru accederea la cea mai înaltă funcție în stat.

„O vedem o isterie de o rămânem cu gura căscată. Candidatul nu contează. O umble cu poza ei în piept, o vedem „tefeliste” jurnaliste. Dar spre deosebire de alți candidați, ea are fani. Deci vom asista la o isterie. Deci această isterie creată de un pumn de oameni va fi ca la o galerie”, a spus el.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.