VIDEO | Ion Cristoiu: Contraofensiva Ucraineană nu a avut loc / Orice minimalizare a adversarului este criminală

Publicat: 26/01/2023, 23:23

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta consideră că în război „nu ai voie să minimalizezi dușmanul”. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Contraofensiva Ucrainei nu a avut loc. Rușii nu sunt în defensivă, ci în ofensivă”, a declarat Ion Cristoiu.

Conform acestuia, ”orice minimalizare a adversarului este criminală. În momentul în care lui Hitler i s-a zis că rușii au tancuri, el a zis «Cine, mă, ăiă?». Mai bine exagerezi. Nu ai voie să minimalizezi dușmanul.”

„La ora actuală aveam următoarea situație: contraofensiva Ucraineană nu a avut loc, deși în Ucrainei s-au dat bani, armament, sprijin mediatic, rachete. Rușii au cucerit și anexat 20% din Ucraina, care înseamnă un efort uriaș din punct de vedere administrativ”, a mai spus scriitorul.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase