VIDEO | Ion Cristoiu: „Nemții au început cu un bombardament groaznic pe 23 august”

Publicat: 02/02/2023, 23:18

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul.  Acesta spune că Stalin a dat celebrul ordin „Niciun pas înapoi!”. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă 

„Greșeala a fost minimalizarea Rusiei. A fost o mică contra-ofensivă mai bună decât a lui Zelenski. Nemții au declanșat acea operațiune. Am scris un articol mare, de 50 de pagini, în iunie 1942, Stalin a dat celebrul ordin „Niciun pas înapoi!”.

Ei se retrăgeau pentru nu aveau conștiința dincolo de Volga nu mai este nimic. Atunci s-a lansat această chestie, dincolo de Volga nu mai e nimic. Într-adevăr, se termina Rusia europeană.

Nemții au început cu un bombardament groaznic pe 23 august. Toată marea majoritate a populației din Stalingrad era plecată. Atunci au murit foarte mulți oameni”, a spus Ion Cristoiu.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase