VIDEO | Ion Cristoiu: „Noi nu ne aflăm în fața unui teritoriu cucerit, ci a unuia anexat. Asta nu s-a întâmplat în istoria războaielor”

Publicat: 03/02/2023, 12:04

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul.  Acesta spune că Occidentul a păstrat armamentul modern. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Occidentul și-a tras deja cartușele, care sunt sancțiunile. În aceste momente, după părerea mea, ei au și armamentul modern păstrat”, a precizat acesta.

Scriitorul este de părere că toate „fake news-urile cu rușii, care nu știau cum sunt tancurile, au fost făcute de ei.”

În Odesa nu sunt majoritari ruși, spune el. De asemenea, acesta a declarat că ”Ce se întâmplă acum în război este apărare. Noi nu ne aflăm în fața unui teritoriul cucerit, ci a unuia anexat, fapt care nu s-a întâmplat în istoria războaielor. Nemții, când au intrat în Polonia, nu au anexat-o, ci au cucerit-o. Asta se întâmplă pentru a te putea retrage la negocieri.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase