VIDEO | Ion Cristoiu: „Occidentul aruncă ultimele resurse în joc. Dacă rușii rezistă la ele, ce mai arunci?”

Publicat: 03/02/2023, 12:31

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre războiul din Ucraina și spune că Occidentul oferă ultimele resurse. „Dacă rușii rezistă la astea, ce mai arunci?!”, se întreabă scriitorul. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Cred că Rusia și-a păstrat rezerve, deci nu se sufocă din punct de vedere economic. Are două mari avantaje față de Ucraina, pentru că ea este unitară. Una este să aduni tancuri și avioane de luptă, alta este situația în Rusia. De asemenea, rușii au deja experiența războiului”, a declarat Ion Cristoiu.

Conform scriitorului, Ucraina este un teritoriu de piață de arme. „În momentul în care au făcut un tanc Leopard, fac publicitate. Ca să îl cumperi, trebuie să îl vezi la luptă. Dacă îl trimiți pe front, Germania nu are ce face cu el dacă în rup rușii”.

„Occidentul aruncă ultimele resurse în joc (avioane, rachete etc). Dacă rușii rezistă la astea, ce mai arunci?!”, a adăugat acesta.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase