VIDEO | Ion Cristoiu: „Trăim un moment istoric. Poporul român s-a întors împotriva Uniunii Europene”

Publicat: 09/12/2022, 12:45

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Scriitorul a declarat că trăim un moment istoric, iar ”UE nu avea voie să umfle tema aderării României la Spațiul Schengen”. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

România nu a fost acceptată în spaţiul Schengen, după ce Austria s-a opus. Și Olanda a dat un vot negativ pentru Bulgaria, vot care a contat și pentru România, pentru că decizia a fost luată la pachet.

„Acum trăim un moment istoric. UE nu avea voie să umfle tema aderării la Schengen. Au întors poporul român împotriva Uniunii Europene. Au creat un orizont de așteptare și nu ai voie să creezi iluzii în politică”, a declarat Ion Cristoiu.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase