VIDEO | Mirel Palada, sociolog: Victor Ponta este cel mai bun premier după 1989 (SONDAJ)

Publicat: 31/01/2023, 22:54

Mirel Palada, sociolog, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Potrivit unui sondaj, românii consideră că Victor Ponta este cel mai bun premier după 1989. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

Conform unui sondaj legat de preferințele românilor privind premierii din România de după 1989, Victor Ponta iese cel mai bine în opțiunile oamenilor, spune Mirel Palada.

Astfel, la întrebarea – După părere dumneavoastră, cine a fost cel mai bun premier al României după 1989 – având o lista de 18 persoane, Victor Ponta este pe primul loc, cu 19%, pe locul doi se află Boc (15%), pe locul trei Adrian Năstase (7%), Petre Roman și Călin Popescu Tăriceanu (6%), Mihai Răzvan Ungureanu (1%) și Florin Cîțu (0%).

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Tineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase