VIDEO | Scriitoarea Aurora Cornu: „M-am măritat totdeauna din interes”

Publicat: 05/08/2022, 22:30

Scriitoarea Aurora Cornu – prima soție a scriitorul și femeia alături de care a trăit o poveste de dragoste înflăcărată – a vorbit, într-o ediție de colecție a emisiunii Marius Tucă Show, despre viața alături de “marele singuratic”, Marin Preda.

„Patru ani cât am stat împreună ne-am despărțit foarte puțin. Am stat 24 de ore din 24 de ore unul lângă altul. Eu personal n-am ținut niciodată mărit decât din considerente practice, deoarece nu putem să mergem la hotel împreună sau în voiaje. Nici cu Aurel Cornea, la Londra, m-am măritat ca să nu mai fac eu tot dosarul de acte franceze, pentru că el era născut la Paris. Deci, eu m-am măritat totdeauna din interes. 

Eu nu țin minte date, pentru că nu le consider importante. Am fost împreună cu Marin Preda timp de 4 ani. Eu sunt destul de mândră de mine. Toată lumea a zis că Marin a părăsit-o pe Aurora. Era destul de evident. De fapt, el plecase din casă, pe urmă, el a găsit pe cineva și viitoarea lui soție trebuia să facă un copil, iar eu atunci i-am cedat casa și m-am mutat. Noi am rămas extrem de prieteni”, a spus Aurora Cornu, prima soție a scriitorului Marin Preda.

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!