VIDEO | Victor Ponta: „Sunt multe țări care nu au ajutat Turcia, deși ar fi putut”

Publicat: 09/02/2023, 12:08

Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Fostul premier spune că este nevoie de un lider când se întâmplă o catastrofă. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„În primul rând, este o tragedie cumplită și nimeni nu e în stare să înceapă facă niște analize la rece în acest moment. Ar fi cumplit. Încă sunt oameni prinși sub dărâmături.

Eu am fost și am vizitat orașele respective, chiar anul trecut. Văd niște poze sfâșietoare și doare sufletul. Sunt multe țări care nu au ajutat Turcia, deși ar fi putut. Mie mi se pare că e groaznic ce se întâmplă în Turcia și nu e produs de niște greșeli politice, ci e chiar o catastrofă naturală.

După o catastrofă de acest gen, sunt două variante. Unii au dat vina pe președintele Turciei. Nu există un lider care să se opună lui Erdogan. Cred în ideea că ne trebuie un lider când este o catastrofă”, a spus Victor Ponta.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase