VIDEO Unde pot dona oamenii bani pentru restaurarea spitalelor de stat? Codin Maticiuc: „SMS la 8845 cu textul FACEM. Dacă vrei să ajuți, poți să ajuți – și nu neapărat pe noi, sunt mulți alții care merită ajutați și fac lucruri minunate”

Publicat: 18/05/2022, 02:08

Codin Maticiuc, actor și regizor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a precizat că donațiile pentru proiectul „Spitale publice din bani privați” se fac printr-un SMS la 8845 cu textul „FACEM”. De asemenea, actorul i-a invitat pe oameni să acceseze platformele online ale fundației sale, prin care pot găsi toate informațiile necesare legate de donații.

„M. Tucă: Unde pot dona oamenii bani pentru restaurarea spitalelor de stat cu bani privați?

Codin Maticiuc: SMS la 8845 cu textul „FACEM”. Acesta este numărul de SMS. Este un SMS recurent, este vorba de 2 euro care vin recurent către fundația noastră. În același timp, intrați pe orice vreți voi cu Fundația Metropolis, de la TikTok – avem TikTok, Instagram, Facebook și, normal, website. Intrați și găsiți acolo cum să donați cei 3,5%, cum donați cei 2% din profitul firmei, cum puteți să cumpărați până și tricoul pe care îl port astăzi pe mine. Se poate cumpăra și banii merg acolo. Dacă vrei să ajuți, poți să ajuți – și nu neapărat pe noi, sunt mulți alții care merită ajutați și fac lucruri minunate.”

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.