• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Nicușor Dan: În secțiile unde nu am avut observatori, PSD-ul a câștigat

Nicușor Dan: În secțiile unde nu am avut observatori, PSD-ul a câștigat
Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei a postat luni pe Facebook un mesaj „fără comentarii", prin care dă de înțeles că, în secțiile din Sectorul 1 în care partidul său nu a avut observatori, s-ar fi produs nereguli la urne. Astfel, Clotilde Armand ar fi pierdut în favoarea PSD-ului în toate cele 36 de secții din care a lipsit reprezentantul USB, chiar dacă acolo unde aceștia au fost prezenți Armand ar fi câștigat în fața tuturor celorlalți candidați.

Candidatul USB la Primăria București, Nicușor Dan, a ținut să facă publice câteva numere, „fără comentarii”, prin care sugerează că, în Sectorul 1, Clotilde Armand a pierdut doar în secțiile în care USB nu a avut supraveghetori ai procesului de votare, fapt care ar putea fi rezultatul unor ilegalități apărute în punctele respective.

„Câteva numere, fără comentarii. În Sectorul 1 au fost 163 de secții. Am avut delegați în 126 de secții. În ele Clotilde Armand a câștigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi /secție pentru noi). Nu am avut delegați în 36 de secții. În acestea PSD a câștigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / secție în defavoarea noastră). Mulțumim tuturor delegaților noștri pentru efortul incredibil de azi-noapte”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1, a fost dată drept câștigătoare de primele exit poll-uri, imediat după închiderea urnelor, la mică diferență față de candidatul PSD, Daniel Tudorache. Ulterior, însă, aceasta a fost depășită în cifre de social-democrat, iar până la această oră distanța dintre cei doi rămâne una destul de redusă.

 

 

 

Inchide