Surpriza pe care a avut-o un candidat când a vrut să se voteze. „Alegerile trebuie refăcute”

Surpriza pe care a avut-o un candidat când a vrut să se voteze.  „Alegerile trebuie refăcute”
ALEGERI LOCALE 2016. Dumitru Goldbach, candidatul Partidului România Unită la Primăria Alexandria, din județul Teleorman, lipsește de pe buletinele de vot, anunță partidul printr-un comunicat de presă. Acesta cere reluarea alegerilor în Alexandria.

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Alexandria (județul Teleorman), Dumitru Goldbach, lipsește de pe buletinele de vot, anunță partidul printr-un comunicat de presă.

„S-a primit o sesizare că respectivul candidat, când a vrut să-și exercite dreptul de vot, nu s-a găsit pe buletinul de vot, la acea secție de votare. Facem verficări și urmează să ne pronunțăm, în timp util, dacă situația este reală și dacă este la toate secțiile de votare din județ”, a declarat Alina Rădoi, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Județean Teleorman, pentru Mediafax.

PRU a sesizat BEC, BEJ, Autoritatea Electorală Permanentă și Poliția. „Lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciază total procesul de votare, iar alegerile trebuie refăcute. Faptul că acest lucru s-a întâmplat în fieful lui Liviu Dragnea ne indică încă o încercare de fraudare a alegerilor marca PSD”, arată PRU în comunicatul de presă.

Partidul solicită reluarea alegerilor și identificarea celor vinovați.

Inchide