VIDEO | Lavinia Șandru, actriță: „Am debutat în politică la Sectorul 5. Am ajuns secretar la seniori”

Publicat: 05/10/2022, 14:02
Actualizat: 05/10/2022, 14:06

Lavinia Șandru, realizator de emisiuni TV și actriță, a fost invitata emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu, realizată de publicistul și scriitorul Ion Cristoiu. Aceasta spune că trebuia reprezinte Partidul Democrat la Congresul de la Sao Paulo.

M-am înscris în partid. M-am uitat la toate partidele, iar partidul care avea organizație de tineret puternică în acel moment era Partidul Democrat, era Traian Băsescu. Îmi plăcea foarte mult de Traian Băsescu. M-am înscris la Sectorul 5.

Am ajuns secretar la seniori la Sectorul 5. Ne-a chemat Traian Băsescu pe toți tinerii care eram liberi într-o după-amiază, dacă vrem îl ajutăm facă un spot de campanii.  Normal ne-am dus.

În acel spot se vede Traian Băsescu și cu mine. Acela a fost momentul în care m-au cunoscut mai mulți, iar pe urmă m-au întrebat dacă vreau candidez. Am intrat în Biroul Permanent Național, la imagine. După imagine, am trecut la relații internaționale, pentru că nu prea erau mulți care să vorbească limbi străine.

Am trecut la relații internaționale și m-am trezit trebuie merg reprezint Partidul Democrat la Congresul de la Sao Paulo”, a spus Lavinia Șandru.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată LIVE pe gandul.ro, pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației, în fiecare marți, la ora 21.00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase