VIDEO | Lavinia Șandru, actriță: „Îl puneam la punct pe Agathon cu niște răspunsuri sincere și normale”

Publicat: 05/10/2022, 14:33

Lavinia Șandru, realizator de emisiuni TV și actriță, a fost invitata emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu, realizată de publicistul și scriitorul Ion Cristoiu. Aceasta spune că s-a certat cu Agathon în emisiune.

„La o emisiune, Dan Matei Agathon a zis Băsescu a trimis la Internaționala socialistă o circăreasă. Într-adevăr, eu fiind actriță, prezentăm un spectacol la circ, un spectacol pentru copii. 

M-am trezit după o săptămână că-mi sună telefonul. Era Radu Moraru și chema la emisiune. De la noi, de la Partidul Democrat, ieșeau doar doi, pentru că nimeni nu-i cunoștea. Era Băsescu și Emil Boc, atât, nu mai ieșea nimeni nicăieri.

Totul a fost foarte natural în acea emisiune. Răspunsurile mele erau foarte simple și sincere. Emisiunea a rămas în conștiința publică drept emisiunea în care l-am făcut eu praf pe Agathon. Pe urmă, ne-am împrietenit.

A fost o emisiune în care eu îl puneam la punct cu niște răspunsuri foarte sincere și normale, dar și firești și umane pe Ministrul Turismului”, a spus Lavinia Șandru.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată LIVE pe gandul.ro, pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației, în fiecare marți, la ora 21.00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase