VIDEO | Marius Tucă: „La interviurile mele au participat Stolojan, Băsescu și Iliescu. Erau foarte buni ”

Publicat: 23/11/2022, 15:45
Actualizat: 23/11/2022, 15:45

Marius Tucă, jurnalist, a fost invitatul emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu. Acesta a vorbit, printre altele, despre cum erau interviurile acum mai bine de 15 ani. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„În 2004, interviurile erau mult mai interesante decât acum. La interviurile mele au participat Stolojan, Băsescu și Iliescu. Trebuie observat nivelul, felul în care s-au comportat candidații – erau foarte buni.

Întrebat ce reprezintă exclusivitatea pentru el, jurnalistul a răspuns că e important „să muncești la ea foarte tare. O emisiune celebră este cea pe care am avut-o cu Bivolaru, care ieșise din arest și producătorul de atunci l-a luat de braț și l-a adus în studio, apoi am avut avocatul lui Sorin Ovidiu Vântu. Am avut multe exclusivități. Având și notorietate, era greu să te refuze cineva. Băsescu a vrut să își dea demisia la Marius Tucă Show.”

„Mai e o chestie importantă, trebuie să mulțumesc asta: erau Ion Cristoiu, Cristian Tudor Popescu, Roșca Stănescu, cei de la Cațavencu, Dumitru Tinu. Toți erau jurnaliști importanți, care aveau putere și erau personalități în sine”, a mai declarat Marius Tucă.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase